Dac Admin

Despre noi

DacAdmin are ca obiectiv principal administrarea de imobile, ocupându-ne în special de Asociațiile de Proprietari din București. Suntem o echipă tânâră cu o experiență de peste 10 ani în domenii conexe.
Business-ul a luat naștere în 2016 din dorința de a completă piața cu servicii de calitate la prețuri avantajoase.
DacAdmin pune la dispoziția dumneavoastră o gamă extinsă de servicii atât din plan financiar-contabil cât și administrativ, juridic, tehnic și de întreținere. Scopul nostru este acela de a ne scăpa clienții de grijile administrative. De asemenea, ne dorim să simplificăm procesul de administrare a imobilelor oferind soluții eficiente la problemele asociațiilor de proprietari.
DacAdmin se remarcă în domeniul administrării imobilelor prin faptul că răspunde cu profesionalism celor mai exigente cerințe din partea clienților și reușește să își personalizeze serviciile în funcțiile de solicitările lor.
Motivația noastră este sa oferim servicii avantajoase și totodată, dorim să te scăpăm de grijile pe care administrarea unor imobile le impune.
Ne dorim să fim un partener de încredere, de aceea, DacAdmin pune accentul pe promptitudine, flexibilitate, implicare și profesionalism.

Beneficii pentru clienti

DIVERSITATE: oferim servicii financiar-contabile, de casierie, tehnice si curatenie atat pentru asociatii de proprietari cat si pentru ansambluri rezidentiale.
PROMPTITUDINE: răspundem cu agilitate nevoilor și solicitarilor proprietarilor. Știm să ne organizăm eficient și rezolvăm problemele fără întârziere.
FLEXIBILITATE: gândim contructiv, iar atitudinea noastră este tot timpul îndreptată spre a găsi soluții avantajoase pentru orice tip de problemă. Oferta noastra este una personalizata, in functie de cerintele si nevoile clientului iar scopul final este nu numai de a preveni degradarea proprietatii cat si de crestea valorii acesteia.
PROFESIONALISM: procedurile noastre sunt în conformitate cu legea iar cladirile pe care le administram ne reprezinta cu succes imaginea.
IMPLICARE: scopul nostru este de a optimiza costurile și de a livra calitate clienților noștri. Ne dorim clienți fericiți!
SERIOZITATE: vrem sa livram servicii de calitate, la timp si suntem orientati catre client. Ne dorim parteneriate pe termen lung iar pentru acest lucru avem grija sa nu dezamagim

De ce Dac Admin?

 • – Comunicarea intre DacAdmin si Asociațiile de Proprietari este intotdeauna una eficientă, bazată pe parteneriat și încredere
 • – Avem un pachet variat de servicii pe care le adaptam nevoilor proprietarilor
 • – Suntem la curent cu toate schimbările legislative și intervenim în conformitate cu acestea
 • – Complexitatea și diversitatea problemelor pe care reușim să le rezolvăm este una mare
 • – Suntem orientați către clienți și ne asumam soluționarea problemelor lor
 • – Ne caracterizează transparența atât în fluxul comunicării cât și în cel al actelor
Noi iti administram blocul fara griji.

Ne ridicam la standardele clientilor noștri și oferim servicii de calitate la preturi competitive. Punem accent pe seriozitate și livram totul în timp util.

Cum funcționam?

 • 1. Ne contactezi fie telefonic fie completezi formularul de oferta
 • 2. Stabilim de comun acord ora și ziua unei vizite la domiciliu.
 • 3. Iti punem toate intrebarile necesare realizarii unei imagini de ansamblu asupra nevoilor tale
 • 4. Îți facem o oferta și discutam termenii contractului
 • 5. Încheiem contractul