Administrare Ansambluri Rezidentiale

OFERTA ADMINISTRARE ANSAMBLURI REZIDENTIALE

Beneficiarii serviciilor noastre sunt atat asociatiile de proprietari cat si proprietarii de spatii de birouri industriale si comerciale, investitorii mici si mijlocii dar si chiriasii cladirilor de birouri. Serviciile noastre oferite in domeniul administrarii de imobile au ca scop atat minimizarea cheltuielilor cat si gestionarea tuturor problemelor din acest segment.

accounting

SERVICII DE CONTABILITATE

Oferim servicii de contabilitate in acord cu ultimele reglementari fiscale.
budget

CONTROLUL COSTURILOR

Metodele noastre de modelare a costurilor au rolul de a scadea cheltuielile pe termen lung, atat a proprietarilor cat si a locatarilor.
give-money

RECUPERARI DE CREANTE

Sistemul prin care noi realizam colectarea creantelor asigura un rezultat avantajos: recuperarea datoriilor intr-o perioada rezonabila de timp, inlaturand astfel conflictele de ordin juridic.
insurance

MANAGEMENTUL CHIRIILOR

Este binecunoscut faptul ca o proprietate care ramane vacanta reprezinta bani pierduti. Noi reusim sa asiguram continuitatea procesului de inchiriere reusind sa obtinem cea mai buna valoare pe piata.
attention

MANAGEMENTUL RECLAMATIILOR

In cazul avariilor, dacAdmin ofera servicii profesioniste de stabilire a daunelor si masuri de precautie pe viitor.
delivery-truck

MANAGEMENTUL APROVIZIONARII

Achizitiile realizate de noi sunt perfect integrate si atent evaluate in functie de nevoile si solicitarile clientului. Ne ridicam la standardele impuse si garantam calitatea serviciilor.

Administrare fara griji !

tools

MENTENANTA TEHNICA

Realizam verificarile tehnice necesare dar suntem foarte atenti si la antecedentele tehnice ale cladirilor. Oferim consultanta in ceea ce priveste externalizarea serviciilor dar si gestionarea contractelor de servicii, cartea tehnica a cladirii si planuri de mentenanta.
pest-observation

DERATIZARE

Cu ajutorul unei firme specialiate pe acest domeniu, ne angajam in oferirea de servicii de dezinsectie atat in interiorul cat si in exteriorul cladirilor aflate in administrarea noastra.
man-cleaning

CURATENIE

Felul in care o cladire arata este foarte important pentru noi, de aceea consideram ca o igiena si mentenanta corespunzatoare sunt punctele cheie in mentinearea si pastrarea unui mediu sanatos.
snowflake

DESZAPEZIRE

DacAdmin administreaza problemele cauzate de ninsoare si inghet oferind servicii ca deszapezire, curatare, nisipare si sarare.
plant-on-a-hand

GRADINARIT

Spatiul exterior este la fel de important ca cel interior si felul in care acesta este     intretinut face diferenta. Serviciile noastre te ajuta sa mentii spatiile verzi si terasele in zone de relaxare.